Манчестър Сити напусна Карабао Къп, след като загуби с 2:0 срещу

...
Манчестър Сити напусна Карабао Къп, след като загуби с 2:0 срещу
Коментари Харесай

Гуардиола: Нямаме шанс срещу Манчестър Юнайтед

Манчестър Сити напусна Карабао Къп, откакто загуби с 2:0 против Саутхемптън, като не успя да насочи нито един удар към вратата за първи път от април 2018 година Гуардиола не беше  в оценката си за своя тим след последния съдийски сигнал и предизвести, че те ще позволен още една загуба в дербито този уикенд против Манчестър Юнайтед, в случай че не покажат друга игра.

" Най-добрият тим завоюва. Те бяха по-добри. Ние не играхме добре. Имахме неприятен старт и не се представихме добре. Днес даже не беше покрай това, което сме. Не бяхме готови да играем в това съревнование стигнем до полуфиналите. Не бяхме подготвени.

Трябва да си квалифициран за всеки един мач, когато играеш за Манчестър Сити, а през днешния ден не бяхме. Ако се представим по този метод (в дербито на Манчестър), нямаме късмет. Имам възприятието, че през днешния ден съставът нямаше значение, представянето се случи. Ние не бяхме тук ", показа Гуардиола.

Манчестър Сити гостува на " Олд Трафорд " в градското дерби в събота от 14:30, а срещата може да наблюдавате онлайн по DIEMA SPORT 2.
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР